NASLEDNJE INFORMACIJE TI BODO MORDA ZANIMIVE:

Moje ime je Andre Stucki in živim ter delam v Švici. Desetletja sem delal v različnih funkcijah z zasvojenci, pretežno s tistimi, ki so bili odvisni od trdih drog. Skozi čas,sem glede na resnost problema reševanja odvisnosti in kot izziv vsakdanjemu delu,poskušal najti učinkovitejše načine pri doseganju osvoboditve od zasvojenosti.

Leta 1996 so, po letih izboljševanja in vodenja zasebnih centrov in detoksikacijske klinike, vprašanja kako reagirati na spremembe v zdravljenju od zasvojenosti,sem našel nove odgovore. Odločitev je zadevala ustvariti ambulantni zdravstveni sistem (za socialno integrirane zasvojence od opiatov, ki se želijo znebiti svoje težave), ki naj bi dosegal naslednja dva cilja:
- tem bolj zmanjšati simptome detoksikacije od opiatov, nuditi najboljšo podporo pri rokovanju z zahtevno fizično in čustveno odtegnitveno situacijo in dopolnjevanje rezultatov medicinskih in nevropsiholoških raziskav v detoksikacijskem in zdravstvenem postopku.
-nuditi ceno tretmana (vključujoč detoksikacijo), ki je dosegljiva večini integriranih zasvojencev. (na mesečni ravni je kakorkoli cenejša od odvisnosti, na letni ravni pa cenejša celo od nadomestkov.

Raziskave vodijo v zelo uspešne načine detoksikcije. Postopek podpira neposredna stimulacija proizvajanja endorfinov v možganih, pojav ki je bil prvič opisan s strani Dr. Mega Pattersona v poznih sedemdesetih letih. S tem namenom je razvita stimulacijska naprava imenovana "Neuro Jet VIII".

Sledeč testni in znanstveni evaluaciji učinkov stimulacije človeških možganov, ki je podvržena detoksikaciji od opiatov, smo spoznali kako uskladiti stimiulacijo z maksimalnimi rezultati. Nato smo našli načine kako preseči omejitve tega pristopa (samo na določene receptorske sisteme je moč vplivati) s primernim zdravljenjem.

Escape detoksikacijski protokol postavlja nove standarde, detoksikacijski proces so stranke ocenile zelo pozitivno. Z več kot 900 tretmaji v Švici (metadon, heroin, opijati) je metoda klinično testirana in “Neuro Jet” tehnologija je v tem času postala potrjen medicinski pripomoček. “Neuro Jet” tehnologija sama zmanjša simptome odtegnitve za vsaj 50%. Poleg tega stimulacija deluje kot vodnik možganov s hitrimi rezultati okrevanja. Postopki zdravljenja so pod strogim kvalitativnim nadzorom ISO 9001-2000.

Sledeči ambulantski programi po izvedeni detoksikaciji nudijo preseganje zasvojenskega obnašanja. Če je potrebno, uporabimo "Naltrexon HCL" kot dopolnilo za morebitne recidive. Če do takega prislinega obnašanja pride, posežemo po ostalih spretnostih, da bi preprečili nove okrepitve starih navad. Poleg tretmaja/zdravljenja postopka za heroinsko zasvojenost, nudimo številne ugodnosti tudi za dolgotrajno metadonsko odvisnost. Za to pradavno težavo na tisoče metadonskih odvisnikov iz celega sveta z majhno perspektivo preseganja te kronične težave, naši programi ambulantskih zdravljenj nudijo varno pot do rehabilitacije.

Naš cilj:
- neprestano posodabljanje znanosti, ki zadeva medicinske in tehnične izboljšave
- povezane z detoksikacijskim ali zdravljenjem odvisnos
- vpeljati to novo zdravstveno tehniko za heroinske, metadonske in od ostalih opiatov zasvojene odvisnike s podpiranjem strokovnjakov, da ustvarjajo svoje lastne zdravstvene zmožnosti.
- razširiti zavedanje, da obstaja Escape “State of the Art (najvišje razvit sistem)” detoksikacijski protokol za dobrobit vseh tistih, ki trpijo zaradi neprimernih zdravljenj/odvajanj od opiatov

Če so se vam zdele te informacije zanimive, pričakujemo vaš odziv.